“Суспільне” повідомило про викрадення свого працівника у Херсоні

“Суспільне” повідомило про викрадення свого працівника у Херсоні

Загарбники у Херсоні викрали працівника "Суспільне" Олексія Воронцова. Про це інформувало "Суспільне" з посиланням на дружину Воронцова.
"16 травня з місця проживання у тимчасово окупованому Херсоні військові окупаційних сил Росії викрали інженера "Суспільне. Херсон" Олексія Воронцова… Де зараз знаходиться працівник "Суспільне" – невідомо" , – йдеться в повідомленні.

Громадський мовник звертається до влади та міжнародної громадськості із закликом усіма можливими способами сприяти поверненню Олексія Воронцова.
Зазначається, що компанія направила повідомлення про скоєння кримінального правопорушення до Об'єднаного центру з координації пошуку та звільнення незаконно позбавлених волі осіб внаслідок збройної агресії Росії та Херсонської окружної прокуратури Херсонської області.
З 2 березня 2022 року команда "Cуспільне Херсон" працює віддалено. Наразі приміщення Громадське Херсон контролює окупаційна "влада". З боку загарбників неодноразово робилися спроби пошуку справ працівників філії з метою вербування, допитів та отримання інформації.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram