Британська розвідка пояснила, для чого росіяни штурмують Вуглегірську ТЕС

Британська розвідка пояснила, для чого росіяни штурмують Вуглегірську ТЕС

У щоденному зведенні розвідки Міноборони Великобританії йдеться про те, що російські збройні сили продовжують спроби дрібних атак вздовж лінії фронту на Донбасі і наближаються до Вуглегірської ТЕС.
"Російські сили, ймовірно, наближаються до другої за величиною електростанції України, Вуглегірської, за 50 км на північний схід від Донецька. Росія віддає пріоритет захопленню критично важливої ​​національної інфраструктури, такої як електростанції", – йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що спроба прориву на Вуглегірську ТЕС пов'язана з наміром російських сил відновити темп на південному краї свого просування до Краматорська та Слов'янська.
Останній захист Intelligence update on situation in Ukraine – 21 July 2022 co/NFKXJWZWAx???????? #StandWithUkraine ???????? a href="https://t.co/ZDvUxLsr34">pic.twitter.com/ZDvUxLsr34 — Ministry of Defence ???????? (@DefenceHQ) July 21, 202

За даними Генштабу ЗСУ, минулої доби російські загарбники вели штурм Вуглегірської ТЕС, проте українські захисники змусили ворога відступити.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram