Зеленський розповів про втрати росіян на півночі Харківської області

Зеленський розповів про втрати росіян на півночі Харківської області

Наступ російських військ на півночі Харківської області почався трохи більше двох тижні тому. Втрати на цьому напрямку складають 8 росіян до 1 українця.
Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю центральноазіатським ЗМІ.
Він заявив, що російському диктатору Володимиру Путіну начхати на людські життя і хто, якою мовою говорить. Зокрема, йому байдужі росіяни як цивільні, так і військові.
"Їхній прорив у напрямку Харкова, який стався трохи більше двох тижнів тому, закінчився військовими жертвами 1 до 8, один українець на вісім росіян", – сказав Зеленський.

За словами президента, до цього тижня було близько 2-3 тисячі жертв серед окупантів.
"Та йому абсолютно начхати. Путін у цей час у лазні перебуває, чи де він там – у СПА, який показували не один раз? Він тим часом займається зовсім іншим. Але ручки він свої маленькі не відмиє, звичайно, від цього кровопролиття", – зазначив глава держави.

Наступ Росії
З 10 травня російська армія пішла у наступ на півночі Харкіської області. Наразі бої точаться у місті Вовчанськ та сусідніх населених пунктах. За словами головкома ЗСУ, росіяни зав'язли у вуличних боях у Вовчанську.
За словами голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, окупанти хотіли за два дні дійти до Вовчанська і захопити його, а за п'ять днів дійти до Харкова.
У Генеральному штабі ЗСУ заявили, що Сили оборони зупинили окупантів у Харківської області і за можливості атакують.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram