За добу енергетики ДТЕК повернули світло для  55 тисяч родин у двох областях

За добу енергетики ДТЕК повернули світло для 55 тисяч родин у двох областях

Минулої доби енергетики повернули світло для майже 55 тисяч сімей у 33 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської області.
Про це повідомляють у ДПЕК.
"2 червня енергетикам вдалося подати світло у 27 населених пунктів Області. За добу знову зі світлом будинок 49 865 сімей у Краматорському, Бахмутському та Покровському районах", – повідомили у компанії.

Без світла залишається 331 населений пункт Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов'янський, Авдіївський, Мар'їнський, Торецький, Бахмутський та Великоновосілківський.

"Ситуація в регіоні, особливо на півночі, ускладнюється, що призводить до дедалі більших пошкоджень обладнання та ліній електропередач. Фахівці компанії чекають дозволу від Збройних сил України, щоб проводити ремонти", – зазначають у компанії.

Також 2 червня енергетики усували пошкодження мереж внаслідок обстрілу на Дніпропетровщині. За пошкодження електроліній внаслідок ворожого обстрілу сталося відключення електроенергії у 6 населених пунктах у Криворізькому районі. Аварійні бригади оперативно повернули світло у 5050 будинків.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram