Подоляк пояснив, що станеться у світі у разі перемоги Росії

Подоляк пояснив, що станеться у світі у разі перемоги Росії

Якщо дозволити Росії перемогти у війні проти України, то весь світ буде в небезпеці. Оскільки всі автократи зрозуміють, що теж можуть чинити територіальні конфлікти та нищити народи.
Про це повідомляє Twitter радника голови Офісу президента Михайла Подоляка.
"Чому світ приділяє Україні більше уваги, ніж Африці та Сходу?" – такий наратив просувають російські агенти впливу. Тільки російські варвари можуть зважувати трагедії на вагах", – написав Подоляк.

Він зазначив, війна в України – це не локальний конфлікт чи гуманітарна криза, а питання, яким буде світ завтра.

"Якщо дозволити Росії перемогти, це відкриє скриньку Пандори й відкине людство у темні віки. Кожен лицемірний автократ зможе провокувати територіальні конфлікти, захоплювати країни, нищити народи. Зупинити – спільна місія цивілізованих країн. Час ще є, але час поквапитися", – підкреслив Подоляк.

Нагадаємо, цього тижня Кремль активно поширював наратив про "неминучу перемогу Росії" та необхідність Україні йти на поступки. Для цього країна-агресор використовувала "лояльних західних експертів".
Додамо, ряд європейських політиків також пропонував Україні піти на поступки щодо свого суверенітету. Йдеться про компроміси у війні з Росією. В Офісі президента пояснюють, такі дії призведуть тільки до затягування війни або нових конфліктів.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram