ОК “Південь”: ЗСУ завдали ударів по переправі та колоні техніки РФ у Херсонській області

ОК “Південь”: ЗСУ завдали ударів по переправі та колоні техніки РФ у Херсонській області

Українські сили завдали ударів по переправі окупантів у районі Антонівського мосту та по колоні російської техніки у тимчасово окупованій Херсонській області.
Про це повідомляє пресслужба Оперативного командування Південь у Facebook.
Зазначається, що ЗСУ продовжують виконувати вогневі завдання на території тимчасово окупованого півдня України, у тому числі по колонах ворожої техніки, Каховському мосту та понтонній переправі в районі Антоновського мосту.
"Уражено скупчення ворожої сили та техніки в районі Голої Пристані та Дудчан, де додатково влучено ще й в склад боєприпасів", – йдеться у повідомленні.

За попередньо підтвердженими даними командування, за ніч війська РФ втратили 27 військових і дві одиниці автомобільної техніки. Також бойову машину десанту було мобілізовано з ворожих військ до одного з українських підрозділів.
Опубликовано Facebook App Раніше керівник Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк заявила, що сили оборони України встановили вогневий контроль майже над усією територією Херсонської області.
12 вересня в ОК Південь повідомили, що ЗСУ з початку активних дій звільнили 13 населених пунктів, площа звільнених територій – понад 500 кв. кілометрів.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram