Шарлотка зі свіжими літніми яблуками – ідеальний десерт до молока або чаю. Пекти її просто, а інгредієнти вже точно знайдуться у вас в холодильнику і кухонній шафі.
Рецептом поділилася відомий український блогер Alina FooDee.
Інгредієнти:
Яблука – 3 великих або 6 маленьких Яйця великі – 3 шт. Цукор – 200 г Ванільний цукор – 10 г Сіль – щіпка Борошно – 160 г Розпушувач – 0,5 ч. л.
Покрокове приготування
Збийте яйця з дрібкою солі, цукром і ванільним цукром протягом 8-10 хвилин. Маса повинна стати пишною і світлою.
Змішайте борошно з розпушувачем і додайте до яєць з цукром. Акуратно перемішайте за допомогою віночка (не використовуючи міксер).
Наріжте яблука.
Змастіть форму вершковим маслом, зверху посипте тонким шаром борошна. Або вистеліть пергаментом.
Викладіть яблука, залийте тістом. Перемішайте яблука з тістом.
Випікайте 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.