В Іспанії вирують лісові пожежі: постраждали 20 пасажирів поїзда

В Іспанії вирують лісові пожежі: постраждали 20 пасажирів поїзда

В Іспанії 20 пасажирів отримали опіки, троє з них – серйозні, після того, як вистрибнули з охопленого лісовою пожежею потяга недалеко від Кастельона на північному сході Іспанії. Про це йдеться в публікації The Guardian.
Поїзд прямував із Сагунто у східній провінції Валенсія до Сарагоси. Машиніст зупинив потяг, оскільки через пожежу продовжувати рух було надто небезпечно, і готувався дати задній хід.
Декілька пасажирів, побоюючись, що поїзд згорить, запанікували і втекли, розбивши вікна.
Varios heridos cuando un tren ha quedado atrapado en el #IFBejís.Los heridos están siendo atendidos en la estación de #Caudiel están siendo por efectivos de @GVAsanitat, @CruzRojaCS y @UMEgob pic.twitter.com/7XGoFKdgze — NoMePisesLaManguera (@PlinioElGuapo) August 16, 2022

"Щойно вони побачили, що оточені вогнем, вони повернулися в поїзд, і деякі з них отримали опіки", – сказав представник іспанської залізничної компанії Renfe.

Двоє постраждалих із найсерйознішими опіками були евакуйовані гелікоптером. Інші, у тому числі дівчинка близько 10 років, були доставлені до найближчих лікарень.
Глава Валенсії Ксімо Пуч повідомив, що понад 1000 людей було евакуйовано зі своїх будинків у регіоні, двоє пожежників отримали опіки.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram