Делегація РФ: Київ має дати сигнал для поновлення переговорів

Делегація РФ: Київ має дати сигнал для поновлення переговорів

Член російської делегації у переговорах з Україною Леонід Слуцький не виключив відновлення переговорів, але стверджує, що це залежить від Києва. Про це, із посиланням на голову фракції ЛДПР у Держдумі та члена переговорної групи з Україною Леоніда Слуцького та російські ЗМІ.
"Зараз у нас низький профіль на переговорному процесі. Не виключаю, що здоровий глузд переможе, і переговорний процес відновиться. Це сьогодні залежить від тих, хто бере участь у переговорах з боку Києва", – сказав Слуцький.

Він також додав, що українська сторона погоджувалася на певні "розсудливі умови", а потім у ході переговорів "відходила назад".
Раніше радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк підтверджував, що переговори з Росією стоять на паузі з низки причин: РФ не хоче втрачати репутацію, визнавати свою неправоту та прорахунки, зменшувати вимоги.
Неназване джерело в Москві говорило "РИА Новости", що мінський та нормандський формати "після російського визнання ДНР та ЛНР… неактуальні", а Німеччина та Франція беруть участь у постачанні зброї Україні, що "не сприяє перемир'ю".

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram