Генштаб: За добу майже 160 боїв, на Курщині триває операція

Генштаб: За добу майже 160 боїв, на Курщині триває операція

Від початку доби 24 жовтня на фронті відбулося 157 бойових зіткнень, армія РФ продовжує завдавати авіаційні удари по території Курської області. Про це йдеться у зведенні Генштабу станом на 22:00 24 жовтня.

"Російські загарбники завдали по території України один ракетний удар, 67 авіаударів, скинувши 111 керованих авіаційних бомб. Крім цього, залучили для ураження понад 580 дронів-камікадзе та здійснили понад три тисячі обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах", – повідомили військові.

На Харківському напрямку противник вісім разів без успіху штурмував позиції наших підрозділів у районах Вовчанська та Стариці.
На Куп’янському напрямку агресор проводив наступальні дії біля Голубівки, Піщаного, Лозової, Кругляківки, Новоосинового та Вишневого.
На Лиманському напрямку російські загарбники 23 рази атакували позиції Сил оборони поблизу населених пунктів Дружелюбівка, Катеринівка, Греківка, Твердохлібове, Терни, Зарічне, Торське та Серебрянка.

На Сіверському напрямку наші захисники відбили один штурм окупаційних військ поблизу Виїмки.
На Краматорському напрямку ворог за підтримки авіації атакував наші позиції біля Часового Яру та Предтечиного.
На Покровському напрямку, від початку цієї доби, противник 43 рази атакував у районах Воздвиженки, Новоторецька, Новогродівки, Красного Яру, Маринівки та Миколаївки.
На Курахівському напрямку ворог здійснив 26 спроб прорвати нашу оборону поблизу населених пунктів Цукурине, Желанне Друге, Георгіївка, Дальнє, Новоселидівка та Костянтинівка.
На Времівському напрямку противник п’ять разів атакував наші підрозділи біля Богоявленки та Новоукраїнки.
На Оріхівському напрямку в районах Новоданилівки та Новоандріївки наші захисники відбивали чотири атаки ворога.
На Придніпровському напрямку війська загарбників тричі безрезультатно намагалися витіснити підрозділи Сил оборони із займаних позицій. Зазнали втрат та відступили.
Триває операція в Курській області. Авіація ворога продовжує нищити керованими авіаційними бомбами свої села та міста, відомо про 16 авіаційних ударів 18-ма КАБами.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram