У Москві заявили про збиття безпілотника: аеропорти тимчасово не працюють

У Москві заявили про збиття безпілотника: аеропорти тимчасово не працюють

Російські сили ППО нібито відбили атаку безпілотника, що летів на Москву. Фахівці екстрених служб працюють на місці події.
Про це повідомляють російські пропагандистські Telegram-канали.
Вночі суботи, 7 жовтня, російська ППО нібито збила безпілотник в Істринському міському окрузі відбито атаку безпілотника, що летів на Москву.
Попередньо, на місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань і постраждалих немає. Фахівці екстрених служб працюють на місці події.
Окрім того у російській столиці оголошено план "Килим" – аеропорти Внуково і Шереметьєво тимчасово не працюють, відповідна інформація з'явилася на онлайн-табло.
Перенесено щонайменше дев'ять рейсів, ще два скасовано. Крім того, вісім літаків зараз затримують свій виліт у Домодєдово і Шереметьєво.
Удари дронів по Москві
Нагадаємо, у російській столиці досить часто розповідають про так звані "атаки безпілотників". При цьому в українській розвідці вже попередили мешканців Москви, що розслаблятися навряд чи варто, кількість атак дронів тільки збільшуватиметься.
Одна з найбільших атак була у ніч проти 30 липня, коли невідомі безпілотники вдарили у діловий центр російської столиці – "Москва-сіті". Дрони поцілили у так звану "урядову вежу", де розташовані офіси Мінекономрозвитку, Мінпромторгу, Мінкомзв'язку РФ.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram