У Маріуполі перевіряють дітей на причетність до партизанського руху — Андрющенко

У Маріуполі перевіряють дітей на причетність до партизанського руху — Андрющенко

Російські окупанти настільки побоюються українських військових, що почали перевіряти дітей Маріуполя на причетність до партизанського руху.
Про це заявив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.
За його словами, ситуація у місті стає з кожним днем все більш напруженою. Росіяни бояться контрнаступу ЗСУ і тому посилюють контроль за цивільним населенням.
Цього разу росіяни почали перевіряти місцевих дітей на причетність до партизанського руху.
Фото: t.me/andriyshTimeОкупація Маріуполя
З початку повномасштабного вторгнення Маріуполь став однією з головних цілей росіян на Донбасі. Місто активно обстрілювалось окупантами, а наприкінці 2022 року їм вдалось повністю захопити його. Тоді українські захисники, що базувалися на "Азовсталі", здалися в полон.
Наразі Росія використовує Маріуполь як одну з основних точок базування окупантів. Там будують у Маріуполі оборонні споруди, боячись настання ЗСУ. Зокрема, громадяни Білорусі допомагають армії РФ та будують фортифікаційні споруди у Маріуполі. Водночас у районі заводу часто неспокійно і лунають вибухи. Буквально 5 червня стався гучний вибух у районі заводу "Азовсталь". Того дня працювала ППО, причому її встановили у житловому масиві міста.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram