Мер: окупанти атакували Київ дронами-камікадзе (Оновлено)

Мер: окупанти атакували Київ дронами-камікадзе (Оновлено)

У понеділок, 17 жовтня, російські війська атакували Київ дронами-камікадзе. Пошкоджені житлові будинки, рух у центрі столиці перекрито. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.
"В результаті атаки дронами, в Шевченківському районі Києва – пожежа в нежитловій будівлі. Працюють пожежні підрозділи. Ушкоджені кілька житлових будинків. Медики – на місці. Інформацію про постраждалих уточнюємо", – написав Кличко.

Пізніше він повідомив про повторні вибухи у Шевченківському районі столиці.
Наразі у центрі Києва перекритий рух транспорту на ділянках кількох вулиць.
"Звертаюся до мешканців Києва: не виїжджайте у середмістя без гострої потреби. А також не ігноруйте сигналів повітряної тривоги", – закликав мер.

Доповнено. У результаті атаки дронами-камікадзе, в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку.
Станом на 10:00 із нього врятовані 18 людей. За попередньою інформацією, двоє мешканців залишаються під завалами. Рятувальні роботи тривають. Триває гасіння зруйнованих будівельних конструкцій та розбір завалів.
Станом на 11:30 з-під завалів дістали тіло загиблої жінки. Ще одна людина знаходиться під завалами. Троє постраждалих госпіталізовані.
Пошуково-рятувальні роботи тривають.
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що сьогодні вранці у Києві було зафіксовано 5 ударів, зокрема по об'єкту інфраструктури.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram