Путін планує очно брати участь у саміті G20 на Балі, – президент Індонезії

Путін планує очно брати участь у саміті G20 на Балі, – президент Індонезії

Президент Росії Володимир Путін і голова КНР Сі Цзіньпін планують очно брати участь у саміті G20. Про це, з посиланням на інтерв'ю президента Індонезії Джоко Відодо агентству Bloomberg.
У четвер пресслужба Кремля повідомила, що Путін обговорив телефоном з Відодо в тому числі підготовку до саміту G20 на Балі.
"Сі Цзіньпін приїде. Президент Путін теж сказав мені, що приїде", – наводить агентство слова Відодо.

Нагадаємо, напередодні заяви Кремля радник керівника ОП Михайло Подоляк в інтерв'ю ВВС заявляв, що президент України Володимир Зеленський може відвідати осінній саміт "Великої двадцятки" в Індонезії, якщо на ньому буде присутній Путін.
Додамо, до цього стало відомо, що президент Росії Володимир Путін прийняв запрошення Індонезії взяти участь у саміті G20, який пройде на острові Балі 15-16 листопада. Запрошення брати участь у цьому саміті раніше також прийняв і президент України Володимир Зеленський.
Однак до цього в Кремлі робили різні суперечливі заяви. Спочатку помічник президента РФ Юрій Ушаков заявляв, що глава Кремля має намір взяти участь у саміті G20.
Після чого прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі ще не вирішили, чи буде російський диктатор присутній на саміті, заявивши, що вирішиться це питання "в потрібний час".

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram