Федоров: у Мелітополі очікують катастрофу під час опалювального сезону

Федоров: у Мелітополі очікують катастрофу під час опалювального сезону

Мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що у місті вже три тижні немає газу, а полагодити систему газопостачання і вчасно розпочати опалювальний сезон окупанти не встигнуть.
Про це Федоров повiдомив у Telegram.

"Що стосується опалювального сезону – це майже катастрофа. 95% опалення в Мелітополі є газовим. Вже три тижні в місті немає газу. Ми розуміємо: доки не буде деокупована частина Запорізької області, газ і не з’явиться.
Скоріше за все, місто Мелітополь буде без газу (під час опалювального сезону – ред.), тому що на полагодження і відновлення цих систем потрібен час".

Федоров зазначив, що російські ЗМІ анонсували будівництво нового газогону, однак неясно, як вони планують завершити його за місяць та повернути мелітопольцям газ до початку опалювального сезону.
Нагадаємо:
Керівник Запорізької ОВА Олександр Старух радить мешканцям області готуватися до важкої зими – зокрема, запасатися дровами та паливними брикетами. Мер Маріуполя Вадим Бойченко заявив, що окупанти не зможуть розпочати опалювальний сезон у місті, оскільки система газозабезпечення не працює.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram