Митниця дозволила ввозити автомобілі на всіх пунктах пропуску Львівщини

Митниця дозволила ввозити автомобілі на всіх пунктах пропуску Львівщини

Львівська митниця дозволила ввозити автомобілі на всіх пунктах пропуску та продовжила час оформлення автомобілів до 23:00, щоб скоротити час очікування в чергах.
Про це повідомляє пресслужба Державної митної служби.
Зазначається, що транспортні засоби пропускатимуть на територію України у всіх автомобільних пунктах пропуску. Крім того, у пунктах пропуску "Краківець – Корчова" і "Рава-Руська – Гребенне" збільшено кількість працівників митниці.
Також внесено зміни в графік роботи митного поста "Городок", де відбувається оформлення та реєстрація транспортних засобів.

"29 і 30 червня роботу підрозділів митного поста "Городок" (відділ митного оформлення №2, який розташований у м. Городок, і відділ митного оформлення №4 в с. Зимна Вода Львівської області) буде продовжено до 23:00, до початку дії комендантської години. І такий формат роботи триватиме до кінця червня", – повідомив в.о. начальника Львівської митниці Данііл Меньшиков.

Нагадуємо:
В березні уряд скасував оподаткування автомобілів, які ввозять з-за кордону, аби пришвидшити ввезення автомобілів для потреб ЗСУ.
З 1 липня Кабмін повертає сплату ввізного мита та ПДВ для всіх, хто ввозить в Україну автомобіль з-за кордону.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram