Луганська ОВА: росіяни увійшли до Оріхового, штурмують Сєвєродонецьк

Луганська ОВА: росіяни увійшли до Оріхового, штурмують Сєвєродонецьк

На Луганщині російські військові обстріляли Врубівку з вогнеметної системи. Багато будинків вигоріло, інформація щодо кількості жертв уточнюється.
Про це повідомив глава Луганської ОВА Сергій Гайдай.
Він розповів, що окупанти продовжують штурм Сєвєродонецька та увійшли в Орхіове. Унаслідок їхніх атак у Рубіжному та Попасній не залишилося вцілілих об'єктів. Те саме, за словами Гайдая, РФ робить і з Лисичанськом та Сєвєродонецьк, знищуючи заводи.

Глава Луганської ОВА повідомив, що ситуація в Сєвєродонецьку стабільно складна — більшу частину міста контролюють російські військові. Він розповів, що росіяни спробували провести «нараду» в Будинку хіміків, проте «щось пішло не так, є багато загиблих». Можливість постачати до обласного центру резерви та зброю є, наголосив Гайдай.
10 червня російська армія пошкодила залізничне депо об'єнання, до цього — кілька промислових цехів. Також зафіксували влучання в будівлі цегляного та дослідницького заводів. За добу ворог атакував низку населених пунктів. Гайдай повідомив, що часткових чи повних руйнувань житлового фонду дуже багато.
У Лисичанську ворожі снаряди влучили на територію склозаводу, обстріли РФ пошкодили школу та кулінарний ліцей. Протягом останніх днів до лікарень Дніпра та Львова доставили п’ятьох поранених жителів міста.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram