Мережа АЗС “WOG” змінила ліміти на продаж палива

Мережа АЗС “WOG” змінила ліміти на продаж палива

Бензинова криза в Україні триває, ціни на пальне досить високі, і воно не завжди є на заправках. 2 червня на WOG у асортименті був лише А-95 і дизель. На тлі цього дефіциту компанії встановлюють нові ліміти на відпуск пального.
З 3 червня на WOG бензин продають за новими правилами. Про них повідомила пресслужба мережі.
Скільки бензину тепер можна купити
Для всіх клієнтів, які хочуть купити пальне, все ще потрібна картка лояльності PRIDE. За її наявності купити пальне можна з такими умовами:

20 літрів на добу – при готівковому розрахунку чи оплаті банківською картою, за умови наявності номера телефону, на який зареєстрована картка лояльності PRIDE;

40 літрів на добу – при готівковому розрахунку чи оплаті банківською картою, за умови наявності застосунку PRIDE за QR-кодом із цього застосунку;

40 літрів на добу – при отоваренні пального, придбаного заздалегідь на гаманець PRIDE.

"Для безготівкових клієнтів встановлюється ліміт в 40 літрів пального на добу по талонах, а за паливними картками – індивідуально, відповідно до ліміту самої картки",– пояснили в компанії.

Важливо, що протягом одного візиту на заправку купити пальне з різних карток PRIDE заборонено.
Крім того, з 3 червня на заправці можна залити пальне виключно в бак авто, у каністру заливати його можна лише спецтранспорту за окремим погодженням.
"Вказані зміни реалізуютьcя з метою забезпечення рівних умов доступу до пального всім клієнтам, щоб зменшити необхідність повторних заправок авто та черг на АЗК, а також мінімізувати спроби спекуляцій з пальним",– зазначили у WOG.

Ліміти оновлюють й інші АЗС
З 2 червня мережа UPG також змінила правила відпуску пального. Тепер для приватних осіб умови такі:

якщо клієнт відсканує бонусну картку UPGgood, то зможе купити 40 літрів будь-якого виду пального;
якщо картки нема, то йому доступно лише 10 літрів.

Трохи інші правила встановили на автогаз:

зі скануванням бонусної картки UPGgood ліміту на купівлю автогазу нема;
без сканування купити можна лише 10 літрів.

Водночас для юридичних осіб і ФОП умови не змінились.
Ми також писали, що бензинова криза може скоро закінчитись. Основна причина дефіциту – складна логістика. Читайте, що змінилося на польсько-українському кордоні, і як це вплине на бензинову кризу. Крім того, ми роз'яснили, як українці самостійно погіршують ситуацію з бензиновою кризою.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram