Нацполіція повідомила про стрілянину в Харкові, один із загиблих у військовій формі

Нацполіція повідомила про стрілянину в Харкові, один із загиблих у військовій формі

Поліція встановлює обставини події в Холодногірському районі Харкова: під час перестрілки загинули троє чоловіків. Про це заявила поліція Харківської області.
"25 травня о 20:50 до чергової частини ГУНП у Харківській області надійшла інформація, що у Холодногірському районі міста Харкова невідомий стріляє з автомата. При затриманні правопорушник був знешкоджений", – інформують правоохоронці у Телеграмі.
На затримання зловмисника оперативно було направлено поліцейські полки поліції особливого призначення, управління карного розшуку, територіального підрозділу.
На місце події прибуло керівництво головного управління поліції, працюють дві слідчо-оперативні групи, криміналістична лабораторія. Збираються речові докази, створені задля експертного дослідження. Встановлюються обставини події, особи учасників перестрілки.
За інформацією місцевих ЗМІ, один із загиблих чоловіків був у військовій формі.
Слідчим відомості про подію внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення.

Поділитись новиною
Facebook Twitter Telegram